aku hanya insan biasa

Selamat datang n selamat pulang la korang ye..!hehe. hope xpening baca entry aku.. btrabur kot..ahahaha




Wednesday, May 19, 2010

kite memang xde jodoh....




Sue Sharin February 2 at 12:44pm

Maybe u didnt even notice of my existence at college..but apparently,i'd become a so-called "stalker" right after i saw ur mesmerising adorable look at da MSU talk in audi.my curiousity 2 know bout urself finally burst out when i saw u again at SHS bowling last wdnsday.i incidentally overheard ur frens call ur name "SU". I'm just try 2 search bout u in FB,and luckily i found it!Maybe it sounds surreal 2 u..pls keep dis as a secret or i'll be embrassed when other people know bout dis.can u? Pls3..

hahaha kalau la korang dapat mesej camni..ape perasaan?
kalau aku memang terkejut la..
sebab time kat AUDI tu aku duk bantai terkelip2 mata nak tido...haha
memang buruk la perangai time tu..
yang aku kalau da kena ceramah2 ni..memang la mengantuk..
kalau aku xpi dengar ceramah ni dengar cerita kena cuci toilet..
sebab tula aku pi..hahaaha

and yang paling xboleh blahhh lg..
time kat bowling...hahaha
perangai memang macam ape ddaaaaaa....
boleh duk lage2 muntut lagi...hahahhahahah
adui sue!sue! ape la nak jadi..hahaha

tapi apakan daya..
jodoh aku ngan lelaki ni memang tak ada..
aku memang xde perasaan dgn dia...
nak buat mcm mana kan...
lagipun aku ni jenis yang xsuka di paksa..
I KNOW WHAT I'M DOING>.!
aku tolak cinta dia elok2 je....
tapi kdg2 pemikiran dia xsetaraf dgn umo dia yang da pun 26..huh!


last2 aku dapat sekelas dgn dia...
and dapat 1 projek lak dgn dia..
wahhh memang xbole blahh..
tapi xpe sebab aku ni jenis yang xsuka kaitkan peribadi dgn benda lain...
so apa yg lepas tu lepas la..
sekarang kita 1 kelas...as fren only...
xde yang lebih dari tu...

haha n now aku dgn dia pun hanye kawan biasa...!





i got this birthday card from him...


actually he want to give me directly..


maybe i do not want to meet him..


so he just send me a mms..


but my IPHONE is bengong..cannot accept mms!


so i just receive mms,but i can't see the da card





so he send da card through fb ..


he said: TERKILAN SEBAB XDAPAT BAGI U KAD NI>..


i feel very well either...







p/s : akuu memang xsuka dipaksaaaaa........!

No comments: