aku hanya insan biasa

Selamat datang n selamat pulang la korang ye..!hehe. hope xpening baca entry aku.. btrabur kot..ahahaha




Sunday, June 13, 2010

Meminang.........

Gadis berbaju jingga
Time sarung cincin

Time soal jawab


Ni pokok limau pelik...haha



Ha ni la org jakun tgk limau unik..haha


dara n mak dara with hantaran yg sebelum di cukai


best cukai antaran orang..haha

menyempat je posing

after makan


before keluar snap dulu..huhu

Dengan berkebaya biru berbunga-bunga aku pi ikut dieorang meminang anak gadis untuk cousin aku yg umurnya dah pun 39 tahun xsilap aku la..hehe
Kiteorang pi minang gadis yang umurnya baru mencecah 25 tahun..manis orangnya dengan berbaju jingga dan bersarung di kepala..hehe

Hubungan dieorang pun bukan atas dasar cinta..Sebab apa yang aku taw dieorang baru jr kenal, Tu pun family carikan.And xsilap aku jugak dieorang ni bersedara la tapi xrapat sangat so tak saling mengenali..
Tapi masa nak sarung cincin,suruh la gadis ni keluar dari bilik..
Nampak sangat manis dan lembut orangnya..
bak kata makcik2 aku FRIENDLY orangnya..
Yela time pi merisik masa tu aku tak dapat ikut..so time merisik tu la dieorang pi and suka dengan perangai perempuan ni yang xkekok bila berdepan dengan orang...
(kalau aku mau kaku)hahaahah

Tempat yang kiteorg pi ni pun kat REMBAU kawasan perkampungan jugak la...
Yang paling UNIK skali nama jalan dia...
NAK TAW APA?
JLN 3 NENEK..ahahaha
ada nenek 1 n seterusnya...haha

dalam perjalanan nak pi sana..
yang paling aku terkejut skali..
ada white board yang bertulis
TOLO mura..
kat kepala ni duk pikiaq APA LA TOLO tu kan..
maybe cadar or bantal kekabu kot..hahaha
Yela kat tepi2 jalan tu slalu ada orang jual bantal kekabu tu semua..
Bila da jalan depan sikit baru aku tau rupa2 nya TOLO means TELUR..hahah
yela lupa kat NEGERI SEMBILAN kan...heheh
comel je nama TOLO...

Ni ada la sikit gambar2 kiteorang bergaya dan berpelik melihat pokok limau,...hahah


No comments: