aku hanya insan biasa

Selamat datang n selamat pulang la korang ye..!hehe. hope xpening baca entry aku.. btrabur kot..ahahaha




Sunday, May 16, 2010

opening kopitiam







wow today in history..
i wear scarves to cover my hair...heheh
apa mimpi pun tak taw la..
lagipun semalam lepas pi karok jalan2 nampak lak 1 kedai tudung ni..
so aku dengan terbuka hatinya beli la selendang yang macam2 coraknya..
haha bukan beli 1 tapi 4..hahaha
gila xgila..bukan pakai pun..
menggedik je beli...

tapi tula pakai jugak akhirnyeeee...
jeng3...adakah sudah tiba masanya aku menutup rambutku?
hurm soalan tu selalu la main kat kepala ni..
tadi pakai macam xkekok..
tapi cam panas sikit la...
tapi xpe..
belajar pakai dulu..
bila dah biasa nanti bole la terus pakai kan...

hurmmm
tadi pakai pun pi opening kopitiam tasya..
wah best oh dah ada kopitiam uuuuuu..!

hurm bila la turn aku tuk ada 1 kopitiam..
tapi kalau la rezeki aku bukak 1 kopitiam..
aku xnak ala kopitiam yang coklat colournya...
aku nak buat ala2 english style...
wah..white colour la jadinya....
wah mesti cun abis la...hahaha
aku pi kedai english style rambang mata tengok..
macam2 ada...hahahaah
rasa cam nak je beli semua..
tapi apa kan daya belum tiba masanya.hahaah

2 comments:

Kaki Seni Jalanan said...
This comment has been removed by the author.
Kaki Seni Jalanan said...

Wahh.. Best nye ade kopitiam. I going to open a bisnes.. jom JV me.. tpi di Sandakan lah.. hihihi.. place dah ada, now nak cari modal..

p/s : if interested just hit me back.. (wan-for-tree.blogspot.com)